Felanmälan

Våra duktiga servicetekniker behandlar din anmälan så snabbt som möjligt och du kommer bli kontaktad för åtgärd! För att säkerställa att du får rätt hjälp ser vi gärna att du fyller i formuläret så detaljerat som möjligt.

  Förnyelserevision FR2000 - Guab
  1252
  post-template-default,single,single-post,postid-1252,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1200,side_menu_slide_with_content,width_470,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.1.1.1.1.1553591510,qode-theme-ver-17.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
   

  Förnyelserevision FR2000

  Förnyelserevision FR2000

  Den 26 maj genomfördes den årliga revisionen av FR2000 som i år var en förnyelserevision. Syftet med revisionen är att säkerställa att ledningssystemet underhålls, uppdateras och är effektivt för att möta verksamhetens mål. Revisionen genomfördes dels på distans via Teams dels på plats med genomgång av lokaler samt intervjuer med skyddsombud och arbetsledare.
  Vår nya revisor Magnus Collin noterade flera positiva iakttagelser som god ordning och reda i dokumentation och på plats i lokaler, mycket bra modell för involvering av medarbetare vid interna revisioner, positiv utveckling under flera år med synliga förbättringar i verksamheten, engagerad ledningsgrupp samt bra mottagande vid revision.