Felanmälan

Våra duktiga servicetekniker behandlar din anmälan så snabbt som möjligt och du kommer bli kontaktad för åtgärd! För att säkerställa att du får rätt hjälp ser vi gärna att du fyller i formuläret så detaljerat som möjligt.

  Komplett fastighetsservice och ekonomisk förvaltning | GUAB
  968
  page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-968,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1200,side_menu_slide_with_content,width_470,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.1.1.1.1.1553591510,qode-theme-ver-17.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
   

  Våra tjänster

  Tjänster

  Fastighets-
  service

  Tillsyn, fastighetsskötsel och underhåll

   

  Genom regelbunden tillsyn av fastigheten kan man tidigt upptäcka eventuella fel och brister. Det är god ekonomi att åtgärda eller reparera i tid innan det går sönder och måste ersättas helt.

   

  Fastighetsskötsel innebär både att ta hand om det praktiska i fastigheten samt skötsel av utemiljön. Våra fastighetstekninker utför tex gräsklippning, trappstädning, snöröjning och byte av lampor.

  Tjänster

  Ekonomisk
  förvaltning

  Föreningens ekonomi

   

  Vi säkerställer en korrekt och effektiv hantering av föreningens ekonomi, hela vägen från avisering till bokslut genom att erbjuda tjänster som ekonomisk planering och uppföljning, bokföring och bokslut samt övrig föreningsservice.

   

  GUAB ger er möjlighet till en lokal samarbetspartner med god tillgänglighet och hög servicenivå inom både fastighetsservice och ekonomisk förvaltning!