Felanmälan

Våra duktiga servicetekniker behandlar din anmälan så snabbt som möjligt och du kommer bli kontaktad för åtgärd! För att säkerställa att du får rätt hjälp ser vi gärna att du fyller i formuläret så detaljerat som möjligt.

  Vårt företag - Guab
  878
  page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-878,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1200,side_menu_slide_with_content,width_470,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.1.1.1.1.1553591510,qode-theme-ver-17.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
   

  Vårt företag

  Om

  Guab

  GUAB startades 1979 när varvsepoken på Eriksberg gick in i sin slutfas. Förutsättningar har förändrats under årens lopp och när idén väcktes att utveckla ”den Goda Staden” som skall förena boende, arbete, fritid och kultur tog vi beslutet att vara en viktig del i denna utveckling.

  Tillgänglighet

  Närheten till våra kunder gör att vi snabbt och lätt kan vara på plats vid löpande och akuta arbeten.

  Kvalitet

  Vår strävan är att genom ständiga förbättringar alltid hålla en hög kvalitet att kunderna uppfattar organisationen som den bästa leverantören av fastighets- och underhållsservice

  Miljö

  Vårt mål är att verksamheten ska ha så liten miljöpåverkan som möjligt. Detta uppfyller vi bland annat genom att använda miljögodkända produkter och att alla investeringar görs på ett miljömässigt hållbart sätt.